Vi tilbyder

Traditionelt VVS-arbejde er i sagens natur én af hovedkompetencerne hos SØRUP VVS-SERVICE

Vores ekspertise spænder bredt fra reparation eller udskiftning af radiatorer og/eller radiatorventiler, installation og service af varmepumper, reparation af utætte vandrør, installering af toiletter med mere.

Vores servicevogn er ligeledes udstyret til at klare de mest almindelige opgaver store som små, og vi udfører både løbende vedligeholdelse og nye installationer på varmtvands- og koldtvandssiden i alt fra industribygninger, kontorvirksomheder og offentlige institutioner til en lang række private kunder.

SØRUP VVS-SERVICE leverer og servicerer komplette varmesystemer til alle former for energikilder. Det kan være oliefyr, naturgas, solvarme, brændefyr, stokerfyr og jordvarme. Vi har mange års erfaring i både de traditionelle varmesystemer og ikke mindst i de alternative energikilder som solvarme og naturvarme med varmepumper, som effektivt udnytter den energi, som er bundet i vandet, jorden og luften.

Vi rådgiver også gerne om optimering af eksisterende anlæg, hvor der ofte er store besparelsesmuligheder i selv små reguleringer eller mindre investeringer i f.eks. nye energivenlige pumper, bedre ventiler eller mere effektive styringssystemer.

Går du med tanker om et nyt badeværelse eller måske fornyelse af det gamle, så kan SØRUP VVS-SERVICE hjælpe dig. Vi kan varetage hele forløbet med sikker hånd og koordinere den samlede indsats lige fra indretningsforslag til murer-, tømrer- og malerarbedjet, elektrikeren og selvfølgelig alt VVS. Vi lægger stor vægt på detaljer og høj kvalitet.

Funktionalitet, komfort og design skal gerne gå op i en højere enhed i forbindelse med badeværelset, og vi er specialister i såvel renovering som i nye totalløsninger inden for bad. Uanset opgavens type, så er udgangspunktet hver gang det samme nemlig Jeres ønsker og behov.

Er du i tvivl om, hvilken løsning, der egner sig bedst til din bolig eller virksomhed, er vi behjælpelige med inspiration og vejledning. Vores beliggenhed i Støvring er optimal i forhold til at besøge de større byer i nærområdet som Aalborg og Hobro.

I SØRUP VVS-SERVICE guider vi dig gerne gennem hele processen, men det er dine behov, ønsker og idéer, der er vores udgangspunkt. Vi er først tilfredse, når du er.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du er altid velkommen til at ringe på mobil: (+45) 40 27 36 05, fastnet: (+45) 98 37 36 05 eller kontakte os på følgende mail: mail@sorupvvs.dk.