Om firmaet

SØRUP VVS-SERVICE varetager en lang række forskellige opgaver, og vores kernekompetencer er traditionelt VVS-arbejde som vand, varme og sanitet

Vi udfører renovering af varmeanlæg, installering af varmepumper, udskiftning eller renovering af afløbsinstallationer samt forskønnelse af badeværelser og køkkener.

Som autoriseret VVS’er er det gode håndværk udgangspunktet for alle opgaver, vi varetager. Vi servicerer varmeanlæg, reparerer afløb og udskifter vandhaner med mere. Vi arbejder professionelt, holder af den tætte kundekontakt og kender produkterne helt ned i detaljen.

Der er en lang række tekniske installationer som kun må udføres af en autoriseret fagmand, når det gælder gas-, vand- og afløbsinstallationer. SØRUP VVS-SERVICE er autoriseret og udfører alle former for VVS – alt fra vand, varme, ventilation til afløb og meget mere. Du får professionel rådgivning hele vejen gennem processen, og vi følger enhver opgave, vi påtager os helt til dørs.

Kvalitet er et nøgleord for os, og det gælder i alt det arbejde, vi udfører og i de produkter, vi leverer samt i dialogen med vores kunder. Skal du f.eks. have et helt nyt badeværelse, klarer vi opgaven for dig, eller skal du blot have udskiftet enkelte installationer, eller have udskiftet dit toilet, håndvask, vandhane eller bruser med nyt, giver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Køkkenet udgør ofte et af de travleste rum i hjemmet med daglig madlavning og opvask. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort, funktionalitet og effektivitet.
Vi har stor ekspertise i de køkkeninstallationer der jævnligt har brug for vedligeholdelse eller udskiftning. Det kan være vandhanen, der er blevet utæt, et rør der skal udskiftes eller måske en ny radiator, der skal sættes op.

Når du benytter SØRUP VVS-SERVICE, vil du opleve, at vi som professionelle håndværkere aldrig går på kompromis med kvaliteten. Inden vi går i gang med en opgave, får du også et realistisk bud på tidsforbruget. Det gode og langvarige forhold til vores kunder er resultatet af et grundigt forarbejde, en høj kvalitet og levering til tiden.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du er altid velkommen til at ringe på mobil: (+45) 40 27 36 05, fastnet: (+45) 98 37 36 05 eller kontakte os på følgende mail: mail@sorupvvs.dk.